ØRNHØJ MOTIONSCENTER

Nu tilbydes Bækkenbunds holdtræningBækkenbundstræning

Bækkenbunds hold
12 uger
Max 10 deltagere på holdet
975 kr
Holdet henvender sig til kvinder 45 + og er ideelt for kvinder/damer, der ønsker en stærkere og mere fungerende bækkenbund. Du kan være med uanset, om du blot ønsker at forebygge inkontinens eller har mange års problemer med din bækkenbund. Der arbejdes meget med åndedrættet og dets store indvirkning på vores bækkenbund og alle de mange andre gode effekter, det har på vores krop, at åndedrættet arbejder for og med os. Derudover bliver alle de omkringliggende og relevante muskler for bækkenbunden også inddraget i øvelser. Der er ikke tale om fysisk hårde øvelser, mere om at mærke , hvad vi har med gøre. 😊

Hilsner Fysioterapeut Pernille Tviis Bjerrisgaard Fitogfrinu.dk Tlf.30323376 Kort om mig: Jeg har arbejdet som Fysioterapeut siden 2008 med en bred vifte indenfor sundhed. Bækkenbunds træning har jeg stor erfaring med grundet mit tidligere arbejde på Urinvejs-kirurgisk afd. Regionshospitalet Holstebro og dertil kørt bækkenbunds forløb gennem 12 år.

Retningslinjer

 1. Man kan blive medlem i motionscentret, det år man fylder 15 år.

 

 1. Medlemskortet er personligt og må kun anvendes af personen, det er registreret til. Kortet skal ved hvert besøg i centret registreres på kortlæseren ved indgangen inden træning. Personer uden aktiv medlemskort, må ikke opholde sig i centret. Dagsadgang kan købes på nettet.

 

 1. Kortet er gratis ved første gang man registrere sig i centret. Afmeldes medlemskabet er det en god ide at gemme kort, hvis man genindmelder sig, anvendes samme kort. Bliver kortet væk, kan der registreres et nyt kort på medlemskabet. Kortet købes på nettet og udleveres ved aftale med en fra bestyrelsen. Det mistede kort afmeldes automatisk, når der registreres et nyt.

 

 1. Medlemmet skal følge de anvisninger om udstyret, som skriftligt eller mundtligt gives af personalet i Ørnhøj motionscenter. Der skal trænes i indendørs sko, der ikke må bruges udenfor.

 

 1. Medlemmet skal rydde op efter sig selv og spritte alt udstyr af efter brug.

 

 1. Børn må ikke medtages i centret, liftbørn er dog tilladt. Det er ikke tilladt at træne i bar overkrop.

 

 1. Det er ikke tilladt at indtage mad i centret. Alkohol, doping og rygning er forbud.

 

 1. Omklædning skal forgå i omklædningsrummene. Tasker og skiftetøj må  ikke ligge på redskaberne eller stolene/bord i centret.
   
 2. I specielle tilfælde kan der gives tilladelse til at træne før man bliver 15, hvis der trænes med en forældre/værge.


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk