ØRNHØJ MOTIONSCENTER

Fysioterapeut i centret

Vi har en aftale med fysioterapeut Jacob Søndergaard fra Spjald. Ønsker du at have hjælp til noget feks til trænings ideer til træning eller optræning af en skade, så skrive til Mette 25521660 eller skriv jer på tavlen i centret. Når vi har 3 personer der ønsker hjælp, bestiller vi Jacob 1 time, så kommer han forbi og giver råd. Det er gratis for medlemmer.

Ønsker I ideer til udnyttelse af udstyret, så er I altid velkommen til at kontakte en af vores DGI uddannede instruktører. De kender mange måder at udnytte maskinerne på, så du kan træne netop den muskel du ønsker. De er i centret hver tirsdag kl. 19:00-20:00. Har I ikke mulighed for at komme i det tidrum, er I altid velkommen til at kontakte dem og lave en aftale på et tidspunkt der passer jer.
Retningslinjer

 1. Man kan blive medlem i motionscentret, det år man fylder 15 år.

 

 1. Medlemskortet er personligt og må kun anvendes af personen, det er registreret til. Kortet skal ved hvert besøg i centret registreres på kortlæseren ved indgangen inden træning. Personer uden aktiv medlemskort, må ikke opholde sig i centret. Dagsadgang kan købes på nettet.

 

 1. Kortet er gratis ved første gang man registrere sig i centret. Afmeldes medlemskabet er det en god ide at gemme kort, hvis man genindmelder sig, anvendes samme kort. Bliver kortet væk, kan der registreres et nyt kort på medlemskabet. Kortet købes på nettet og udleveres ved aftale med en fra bestyrelsen. Det mistede kort afmeldes automatisk, når der registreres et nyt.

 

 1. Medlemmet skal følge de anvisninger om udstyret, som skriftligt eller mundtligt gives af personalet i Ørnhøj motionscenter. Der skal trænes i indendørs sko, der ikke må bruges udenfor.

 

 1. Medlemmet skal rydde op efter sig selv og spritte alt udstyr af efter brug.

 

 1. Børn må ikke medtages i centret, liftbørn er dog tilladt. Det er ikke tilladt at træne i bar overkrop.

 

 1. Det er ikke tilladt at indtage mad i centret. Alkohol, doping og rygning er forbud.

 

 1. Omklædning skal forgå i omklædningsrummene. Tasker og skiftetøj må  ikke ligge på redskaberne eller stolene/bord i centret.
   
 2. I specielle tilfælde kan der gives tilladelse til at træne før man bliver 15, hvis der trænes med en forældre/værge.


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk