ØRNHØJ MOTIONSCENTER

Køb og betaling af abonnement aftaler

Handelsbetingelser

 Ved køb af abonnement godkender du som kunde, at Ørnhøj motionscenter er berettiget til løbende at gennemføre transaktioner på kundens betalingskort vedrørende abonnementet.

Kunden giver med aftalens indgåelse tilladelse til, at Ørnhøj motionscenter må gennemføre én betalingstransaktion for hver betalingsperiode, så længe abonnementet løber. Betalingstransaktionen gennemføres på sidste bankdag før en ny betalingsperiode begynder. Ørnhøj Motionscenter er alene berettiget til at gennemføre betalingstransaktioner på abonnements beløbet for den kommende abonnementsperiode. 

Efter hver enkelt gennemført betalingstransaktion fremsendes kvittering til den e-mail adresse, der er oplyst ved opstart/køb af abonnementet.

Etableret abonnement er gældende, indtil det opsiges af kunden eller Ørnhøj motionscenter. Opsigelse kan ske med indtil 2 dags varsel ved udgangen af det pågældende abonnements udløb. Dvs. hvis man har et 6 måneders abonnement, som skal fornyes 1. februar, og man siger det op den 30. januar, er man pr. 1. februar ikke længere medlem. Siger man derimod samme abonnement op allerede den 14. januar, stopper medlemskabet først den 1. februar.

Opsigelse af abonnementsaftaler, fornyelse og sletning af kortoplysninger foretages via Medlemslogin fra foreningens hjemmeside. Ved kort udløb kommer der automatisk en mail med påmindelse om, at kortoplysninger skal fornyes.  

Abonnementspris er oplyst ved aftalens indgåelse og kan fra Ørnhøj Motionscenter ændres ved generalforsamling. Varsel fremsendes til den e-mail adresse, der er oplyst ved opstart/køb af abonnementet.

Abonnementet kan være underlagt særskilte vilkår/reglement, som oplyses ved opstart/køb af abonnementet.

Fortrydelsesret

I henhold til forbrugeraftaleloven er der 14 dages fortrydelsesret på varer købt via hjemmesiden. Betalinger for deltagelse i aktiviteter samt billetter til arrangementer, kan som udgangspunkt ikke refunderes, med mindre andet er anført i beskrivelsen af aktiviteten. Har medlemmet benyttet motionscentret i de 14 dage betales 75 kr. for de 14 dage.

Afmelding af medlemskab

Som medlem af Ørnhøj motionscenter har du købt et abonnement, hvilket betyder, at dit medlemskab er fortløbende. Derfor er det vigtigt, at du går ind og afmelder dit abonnement, hvis du ikke længere ønsker at være medlem af Ørnhøj motionscenter. Afmeldingen skal ske inden den betalte periode udløber (senest 2 dage før).

Det vil sige, at du skal gå ind og skifte eller afmelde dit abonnement på Ørnhøj motionscenters hjemmeside via dit login, før dit medlemskab ophører ellers bliver du trukket for endnu en periode. 

 

image.png

Bemærk: Ved tilmelding/rettelse og køb af abonnement, skal du være opmærksom på, at der går ca. 1 døgn inden din ændring er registreret. 

Vi tilbagefører ikke penge, hvis du har glemt at afmelde dit abonnement i rette tid!

Behandling af personoplysninger

Ørnhøj motionscenter har behov for at indsamle, registrere og behandle personoplysninger for at kunne gennemføre ekspedition af afgivne ordrer i vores webshop. Ørnhøj motionscenter indsamler kun de oplysninger, der er nødvendige.

De personoplysninger der behandles er navn, adresse, mobil nr. og e-mail adresse.

Der registreres ikke personfølsomme oplysninger så som cpr. nr. eller konto/kort numre.  

Registrerede oplysninger opbevares i 5 år af hensyn til vores regnskabsmateriale, hvorefter oplysningerne slettes.  

I overensstemmelse med Persondataloven, vil Conventus som dataansvarlige give enhver der begærer det, meddelelse om, hvorvidt der behandles oplysninger om vedkommende. Behandles der personoplysninger, vil der blive givet meddelelse om; 1) hvilke oplysninger der behandles, 2) behandlingens formål, 3) hvem der måtte modtage oplysningerne samt 4) hvorfra oplysningerne stammer.  

En registreret kan til enhver tid over for Ørnhøj motionscenter gøre indsigelse mod, at oplysninger om vedkommende gøres til genstand for behandling.  

Kontaktoplysninger:

Ørnhøj Motionscenter

Halkjærvej 8

6973 Ørnhøj

Kontaktpersoner se under bestyrelsen    

Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk