ØRNHØJ MOTIONSCENTER

Hit Fit Dance

Hver tirsdag i mini hallen kl. 19:00-20:00

Kom og dans med os smiley

Hit Fit Dance er ikke bare en almindelig forbrændingstime...

Vi har taget udgangspunkt i musikken og den dansestil som var fremme på det givne tidspunkt.

Vi danser rock´n roll til a50-ernes rockede rytmer. Twist til 60-ernes Beatles. 70-ernes disco trin i bedste John Travolta stil. Pop og grandpric fest fra 80-erne, 90-ernes eurodance, samt de mest moderne funk og showdance moves fra 00-erne, 10-erne og 20-erne. Alle de største hits fra de sidste otte årtier er med, og det er svært ikke at skråle med på sangene, der brager ud af højttalerne!

En Hit Fit Dance time er for alle aldre og alle niveauer, da der vil være musik og trin for enhver smag. Så glæd dig til en super varm og lærerig dansetime, hvor både pulsen og humøret ryger i helt i top... - det kan ikke undgåes...!

Koreografierne er forholdsvis simple, så deltagerne ikke behøver at få dem gennemgået først, men derimod blot følge med instruktøren.

Undervisningen gør det muligt for hver enkelt deltager at give den ekstra gas med det fysiske eller udføre flere detalje af koreografien, ud fra ens egen fysiske eller tekniske evner. På denne måde bliver det både udfordrende og hårdt for alle elever allerede ved den første undervisningsgang.

Instuktør: Heidi Mouridsen, Henriette Troldtoft Brun og Else-Marie Kokholm

Se evt. opslag på Tacebook siden "Ørnhøj Motionscenter" 

Det er gratis for medlemmer af motionscentret, men koster 40 kr. pr. gang for ikke medlemmer.

 

 
Retningslinjer

 1. Man kan blive medlem i motionscentret, det år man fylder 15 år.

 

 1. Medlemskortet er personligt og må kun anvendes af personen, det er registreret til. Kortet skal ved hvert besøg i centret registreres på kortlæseren ved indgangen inden træning. Personer uden aktiv medlemskort, må ikke opholde sig i centret. Dagsadgang kan købes på nettet.

 

 1. Kortet er gratis ved første gang man registrere sig i centret. Afmeldes medlemskabet er det en god ide at gemme kort, hvis man genindmelder sig, anvendes samme kort. Bliver kortet væk, kan der registreres et nyt kort på medlemskabet. Kortet købes på nettet og udleveres ved aftale med en fra bestyrelsen. Det mistede kort afmeldes automatisk, når der registreres et nyt.

 

 1. Medlemmet skal følge de anvisninger om udstyret, som skriftligt eller mundtligt gives af personalet i Ørnhøj motionscenter. Der skal trænes i indendørs sko, der ikke må bruges udenfor.

 

 1. Medlemmet skal rydde op efter sig selv og spritte alt udstyr af efter brug.

 

 1. Børn må ikke medtages i centret, liftbørn er dog tilladt. Det er ikke tilladt at træne i bar overkrop.

 

 1. Det er ikke tilladt at indtage mad i centret. Alkohol, doping og rygning er forbud.

 

 1. Omklædning skal forgå i omklædningsrummene. Tasker og skiftetøj må  ikke ligge på redskaberne eller stolene/bord i centret.
   
 2. I specielle tilfælde kan der gives tilladelse til at træne før man bliver 15, hvis der trænes med en forældre/værge.


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk