ØRNHØJ MOTIONSCENTER

ØRNHØJ MOTIONSCENTER

ÅBNER IGEN PÅ FULD TID fredag 21/5-21

Fuld trænings tid nu 6:00 - 22:00

Alle over 17 år skal stadig have gyldig Coronapas for at træne. Coronapas betyder vaccine, 72 timers gammel test eller positiv test (mellem 14 dage til 8 mdr. gammel). Men vi har fået lov til at stikprøve kontrollere. Det betyder, at min. 1 gang om dagen, kommer vi i centret og ber om at se coronapas. Træning uden coronapas kan betyde bortvisning fra centret, så det er meget vigtig, at I overholder det. 

VIGTIGT I skal have nyt kort for at komme ind. Det gælder alle jer, der ikke har været forbi og få nyt kort efter nedlukningen. Det gælder alle former for kort typer. Vi opfordre alle til at komme forbi hurtigst muligt.

Husk betalingskort, nem-id og telefon/pc (adgang til mail). På hjemmesiden kan I oprette jeres profil inden I kommer.

Fra 24/5 til og med 17/6 er der bemanding på i følgende tider:

Mandag og torsdag kl. 8-9 

Mandag og onsdag kl. 16-17

Alle SKAL spritte efter brug af maskinen/udstyr, men vi opfordre til at spritte før og efter. I må gerne tage papir og sprit flaske med rundt.

Der er ikke krav om mundbind til og fra centret længere.

Vi anbefaler ikke, at der er mere end 6 personer, der træner ad gangen.

Husk jeres kompensation for nedlukningen starter fra 10/5-21. Derfor er det VIGTIGT, at I kommer op i centret nu.

Nedlukningen har taget hårdt på vores kassebeholdningen. Vi har søgt om støtte, men har kun fået under 1/3 til hjælp til husleje, ekstra udgifter mm.

Vi ved det også har været træls for jer, at I ikke kunne træne og I har betalt for medlemskab. Vi håber, I stadig har lyst til at træne i centret igen, så vi kan bevare den. 

Vi har besluttet at tilbyde alle, der har været medlem i hele perioden en 3 mdr. forlængelse. Alle der har udløb i nedlukningsperioden, får forlænget hele antal mdr. (dog max 3 mdr.). Da vores nye system ikke kan håndtere 10 turs kort, får alle med 10 turs kort tilbudt 1 mdr medlemskab.

Forlængelsen starter fra opstartsdato, altså fra den 10. maj 2021, så skynd jer op i Centret  smiley

 

 Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk